Välkommen till min hemsida!

söndag 18 november 2012

Det var ett tag sen jag skrev här nu. Vad har hänt? Jo, vi har höjt träningsvolymen och även hårdheten på passen. Igår hade jag vilodag och jag passade på att verkligen vila och ta det lugnt hemma i Ljungsbro efter en tuff träningsvecka. Bara den här veckan har det blivit ca 16km simning och då har vi ett simpass kvar i eftermiddag också.

I Torsdags körde vi ett tröskelpass på 6km och jag lyckades hålla under 3:40 min/km utan att anstränga mig speciellt mycket. Jag kommer troligen inte få ihop lika många kilometer som jag fick förra året men jag hoppas jag ändå kan utvecklas i löpningen. Den här vintern kommer jag istället satsa mer på att förbättra simningen som jag verkligen måste bli bättre i om jag ska börja tävla utomlands. Idag sprang jag ett löppass uppe i terrängen i Olstorp, det var distans med lätt tröskel på mitten, passet blev 18km och tog ca 1h och 19 minuter att genomföra.

Om två veckor kommer det att bli en träningshelg här i Motala då får vi besök i vår lägenhet av två andra triathleter som har tänkt att de ska börja här. Det kommer bli riktigt kul!

Vi har nu fått reda på vart utlandsresan går någonstans och det är tänkt att det ska bli på Mallorca, vid månadsskiftet April/Maj i ca 10 dagar. Ser verkligen fram emot det!

/Gabriel

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar